Ulei de barbierit David Somersets

Esti deschis la nou? Incerca uleiul de barbierit- concept unic al companiei David Somerset. Avand o compozitie 100% naturala, uleiul de barbierit David Somersets este cu totul inedit pentru ca reuseste cu succes sa inlocuiasca spuma si gelul de barbierit.

Ulei de barbierit David Somersets

Mai mult, nu produce iritatii, umflaturi, taieturi si astfel barbieritul se transforma intr-o placere. In plus este si este economic: in locul cantitatii mari de spuma folosite pana in prezent de majoritatea barbatiilor este de ajuns sa fie aplicate doar 3 picaturi de ulei de barbierit. Fiecare flacon de 15ml dureaza pana la 90 de aplicari.

Folosirea uleiului de barbierit este cat se poate de simpla: pielea trebuie umezita, aplicate 3-5 picaturi prin masarea fetei. Se asteapta cateva minute pana cand cele 7 uleiuri esentiale inmoaie barba, dupa care se folosete aparatul de ras clasic sau aparat de ras electric, in functie de preferinte. Dupa inchierea procesului se aplica solutia de dupa barbierit doar daca se doreste, nefiind obligatoriu.

Spre deosebire de alte produse cosmetice, uleiul David Somersets are un termen de valabilitate redus tocmai datorita ingredientelor naturale (12 luni de la data deschiderii).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty