Trio Verde – uleiuri si unturi pure, ape florale, disponibile la Miobio

Trio Verde este un brand din Bucovina, care s-a nascut din dorinta de a oferi publicului din Romania o gama larga de uleiuri si unturi pure pentru ingrijirea intensiva a tenului, corpului si parului.

Trio Verde – uleiuri si unturi pure, ape florale, disponibile la Miobio

Uleiurile Trio Verde sunt 100% naturale, fiind obtinute fie prin presarea la rece sau prin presare mecanica, fara solventi de extractie, purificate prin mijloace fizice, nefolosindu-se niciun proces de rafinare chimica sau fizica. Printre acestea se numara uleiurile de argan, migdale dulci, caise, jojoba, macadamia si morcov, precum si unturi de shea sau cacao.

«Ne-am dorit sa oferim o gama larga de produse, iar aceasta este in continua crestere prin lansare constanta de produse noi. Uleiurile si unturile Trio Verde provin din toate colturile lumii, tari precum Maroc, Peru, Franta, Spania, Olanda sau Burkina Faso. In principal calitatile lor sunt de hranire, hidratare, emoliere, regenerare, tonifiere, calmare», spune Irina Alexandru, Sales Manager.

«Foarte indragite, in mod special pe timpul verii, sunt si apele florale pure de musetel, trandafir, menta, melissa sau lavanda, cu proprietati anti-oxidante, hidratante, calmante sau tonifiante.»

Brandul Trio Verde este disponibile exclusiv in magazinul Miobio si pe www.miobio.ro.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty