Trateaza vergeturile si ridurile profunde cu tehnologia eMatrix

Sistemul eMatrix utilizeaza o noua si inovativa tehnologie - Radiofrecventa Fractionala – o combinatie intre doua tehnologii deja consacrate pe piata medical-estetica si anume: Radiofrecventa si Laserul fractional care si-au dovedit de-a lungul timpul eficienta si rezultate foarte bune in tratarea problemelor estetice.

Beauty Med – importator si distribuitor a echipamentelor Syneron in Romania – impreuna cu Ria Clinic Amzei – singura clinica romaneasca care detine acest inovator sistem – si cu participarea extraordinara a chirurgului plastician Florin Juravle care a participat la trainingul de specializare – au lansat in Romania eMatrix.

Avantajele acestei tehnologii sunt: realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii si o perioada de recuperare mult mai mica decat a celorlalte tehnologii asemanatoare.

Unic in felul sau, sistemul eMatrix performeaza tratamente de la non-ablative la ablative de intinerire si regenerare a pielii in functie de programul selectat.

Tratamentul performat cu sistemul eMatrix are rezultate vizibile ducand la imbunatatirea starii tesutului inca de la prima sedinta de tratament si reducand considerabil: vergeturile, ridurile profunde, cicatricile de acnee si alte imprefectiuni ale pielii.

Sistemul are design elegant, inovativ si functii usor de utilizat pentru medici. Cu ajutorul unei interfete intuitive cu ecran tactil de 15 inchi, medicii pot selecta cu usurinta parametrii de tratament adecvati pentru o gama larga de tipuri de piele si aplicatii.

„Tehnologia eMatrix produce o combinatie unica cu efect de reintinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor, strangerea pielii si chiar de lifting, cu un timp de recuperare mai mic in comparatie cu tratamentele traditionale de reintinerire a pielii. Acum sunt incantat ca am solutia in tratarea vergeturilor. Pentru mine ca medic era o mare problema sa nu pot oferi clientilor tratamente eficiente care sa le rezolve problemele estetice. O data cu lansarea eMatrix si eu, si pacientii mei suntem incantati de rezultatele rapide oferite de acest sistem”, a declarat Dr. Florin Juravle – chirurg platician Ria Clinic Amzei.

eMatrix este o evolutie incitanta in tehnologia procedurilor estetice care ii ajuta pe medici sa trateze mai multi pacienti ne mai fiind conditionati de culoarea pielii sau anotimp, eMatrix este prima tehnologie de Radiofrecventa Fractionala din lume care a primit aprobarea FDA si Marca CE.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty