„Tratament” online pentru acnee – LA ROCHE-POSAY lanseaza pe Facebook campania MY TEEN SKIN

Pe pagina online facebook.com/larocheposayromania, tinerii sunt asteptati sa afle informatii utile despre un ten sanatos, sa dezbata problemele arzatoare ale adolescentei si sunt invitati sa testeze produsele La Roche-Posay, totul intr-o maniera deschisa si interactiva.

„Tratament” online pentru acnee – LA ROCHE-POSAY lanseaza pe Facebook campania MY TEEN SKIN

Construita pe trei piloni – INFORMARE, INTERACTIVITATE si TESTARE, campania „MY TEEN SKIN” isi propune un program 3 in 1 de indrumare a cititorilor spre un ritual corect de ingrijire a tenului.

Pagina AFLA aduce in prim plan gama de produse anti-acnee Effaclar, pagina DISCUTA este dedicata dezbaterilor interactive dintre tineri, iar pagina TESTEAZA este dedicata tuturor adolescentilor care doresc sa beneficieze de un Kit EFFACLAR chiar la ei acasa.

Acneea – o problema de actualitate in randul tinerilor de azi
Tot mai raspandita la nivel european, acneea este o afectiune ce atinge anual peste 76% dintre adolescentii cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani. Prezenta sub diverse forme, acneea juvenila (cea specifica la varsta adolescentei) apare ca urmare a activitatii hormonale intense intalnite la adolescenti si se manifesta sub forma de puncte negre si cosuri inflamate dureroase. Deoarece la acest tip de acnee exista doua tipuri de imperfectiuni, dermatologii o numesc acnee mixta.

Tratamentul pentru acest tip de acnee este complex si necesita in general, aplicare a doua produse diferite – unul pentru tratarea punctelor negre (leziuni retentionale) si unul pentru tratarea cosurilor (leziuni inflamatorii). De aceea exista riscul ca schema de tratament sa nu fie urmata cu strictete, mai ales in randul adolescentilor.

Acneea – o afectiune cu urmari psihologice
Pentru tineri, impactul psihologic al imperfectiunilor aparute la nivelul fetei este important, deoarece acestea apar la o varsta in care ei isi construiesc identitatea. “Povara” poate fi cu atat mai grea, cu cat acneea poate duce la excluderea din anumite grupuri sociale. Cu toate acestea, la nivel european, numai 1 adolescent din 3 apeleaza la sfatul unui specialist – medicul dermatolog – pentru a putea trata eficient aceasta afectiune.

Pentru a sustine campania “MY TEEN SKIN”, La Roche-Posay propune o abordare a tenului cu tendinte acneice in 3 pasi concreti:

  1. Curatare
  2. Ingrijire
  3. Corectare

Astfel, in aceasta toamna, La Roche-Posay lanseaza pe piata un pachet special dedicat tinerilor, disponibil numai in farmacii – solutia completa de curatare si ingrijire a tenului cu tendinta acneica – format din:
Effaclar Gel pentru igiena zilnica curata pielea in profunzime lasand un ten proaspat si curat;
Effaclar DUO – pentru ingrijirea tenului, un produs 2 in 1 (cu actiune asupra ambelor tipuri de imperfectiuni) creat special pentru nevoile si dorintele adolescentilor. Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, Effaclar DUO elimina cosurile si punctele negre, diminuand in acelasi timp secretia de sebum si oferind hidratare de durata pielii.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.facebook.com/larocheposayromania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty