Touch Spray, tine departe bacteriile

In oricare dintre situatii te-ai afla, ar fi recomandat sa te speli pe maini cu apa si sapun, dar... nu avem intotdeauna un robinet la indemana!Incearca Touch, in sticlute mici si elegante, de 59 ml, potrivite oricarei posete

Touch Spray, tine departe bacteriile

Disponibil in doua variante, gel sau spray, Touch are un continut de alcool de 70%. Asta inseamna ca are puterea sa distruga in doar 15 secunde peste 99% din bacteriile cu care intram in contact in fiecare zi, ajutandu-ne sa ne pastram sanatatea oriunde si oricand.

Touch Spray este ideal pentru dezinfectarea obiectelor sau supratelor cu care intram in contact, dar poate fi utilizat la fel de bine si pentru curatarea manilor. Doar pulverizeaza cu lichid actionand mecanismul sticlutei o data sau de doua ori, apoi lasa sa se zvante sau indeparteaza surplusul de solutie cu un servetel uscat. Aceeasi concentratie de alcool tine bacteriile departe de mainile tale, protejandu-le in acelasi timp de uscare. Si acesta este disponibil in variantele Classic, Violet, Splash, Exotique si Kidz.

Le gasesti in toate supermarket-urile si hipermarket-urile din tara, asa ca nu uita sa iti pui in poseta un Touch.
 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet