Total Cleanse Lymph, formula complexa pentru detoxifierea limfatica

Total Cleanse™ Lymph, de la Secom®, ajuta la detoxifierea limfei si a sangelui si la imbunatatirea circulatiei limfatice si sanguine, prin stimularea functiei ganglionilor limfatici si prin descompunerea trombilor nervosi, adica a cheagurilor de sange formate intr-un vas sanguin (artera sau vena).

Total Cleanse Lymph, formula complexa pentru detoxifierea limfatica

Limfa este un lichid transparent, care circula prin spatiile intercelulare, vasele si ganglionii limfatici si care realizeaza schimbul de substante intre sange si celule.

Functiile sale principale sunt transportul substantelor nutritive in sange si preluarea toxinelelor rezultate din arderile celulare. Sedentarismul, stresul prelungit, tulburarile circulatiei sanguine, bolile cardiace, renale si endocrine afecteaza circulatia normala a limfei.

Total Cleanse™ Lymph, de la Secom® ajuta la mentinerea integritatii peretilor venosi, la cresterea permeabilitatii capilarelor si la imbunatatirea functiei cardiovasculare. De asemenea, are efect antioxidant, antiinflamator si imunostimulator si ajuta la reducerea efectelor toxice ale chimio si radioterapiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet