Tonicul pentru maini Purif-i – un concept BMW i si Susanne Kaufmann

Marca exclusiva austriaca de produse cosmetice organice Susanne Kaufmann a dezvoltat in cadrul strategiei de lansare pe piata a BMW i - ramura durabila, vizionara a brandului BMW - conceptul inovativ Purif-i.

Tonicul pentru maini Purif-i – un concept BMW i si Susanne Kaufmann

Purif-i este un tonic pentru maini cu o combinatie complet noua de substante active care dezinfecteaza mainile fara a le deshidrata, oferindu-le in acelasi timp o ingrijire profunda si de durata.

Produsul are la baza ingrediente 100% naturale cu proprietati diferite, dar cu actiune complementara.

Grupul tinta BMW i – oameni moderni, urbani, interesati de problemele dezvoltarii durabile, se afla permanent in cautare de produse care pe de o parte sa le simplifice viata in marile aglomerari urbane, insa pe de alta parte sa fie produse de rasfat cu un impact minim asupra mediului. Si exact aceste elemente le reuneste si le ofera Purif-i, prin combinatia inteligenta a substantelor active si a ingredientelor integral naturale. Prin intermediul alcoolului vegetal Purif-i dezinfecteaza in profunzime, iar cu ajutorul proteinelor lichide din matase ingrijeste mainile si previne deshidratarea. Nefiind nevoie de apa si prosop, Purif-i poate fi folosit oriunde si oricand.

Susanne Kaufmann si BMW i au ales sa coopereze pentru ca ambele marci impartasesc aceeasi filozofie si se adreseaza aceluiasi grup tinta. Ambele branduri au ca scop declarat transformarea in realitate a viziunii unui viitor durabil in care protectia mediului, libertatea individuala si luxul sa nu se afle in contradictie. Cooperarea intre o manufactura de produse cosmetice organice si marca inovativa de automobile BMW i deschide noi orizonturi si scoate in evidenta faptul ca natura si tehnica se pot armoniza in mod coerent.

Natural fara compromisuri si orientare consecventa spre rezultate. Susanne Kaufmann imbina stiinta moderna cu substante active din flora alpina intr-un sistem de ingrijire extrem de eficient. Produsele 100% naturale, inovative, sunt concepute intr-o mica manufactura din Bregenzerwald (Austria), respectand principii ecologice dintre cele mai stricte. In scurt timp ele si-au castigat adepti in intreaga lume.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din beauty