Toleriane Ultra, La Roche Posay – pentru pielea hipersensibila

Pielea ultra-sensibila si alergica are in sfarsit un produs de ingrijire adaptat: Toleriane Ultra.

Toleriane Ultra, La Roche Posay – pentru pielea hipersensibila

Noul produs din gama Toleriane de la La Roche Posay vine cu o tripla inovatie:

  • ULTRA calmare
  • ULTRA toleranta
  • formula ULTRA pura

Toleriane Ultra este astfel un produs de ingrijire adaptat pielii hipersensibile, alergice, avand un puternic efect de calmare.

Testele clinice au dovedit ca, datorita Neurosensinei, ingredient activ ce inhiba procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere, Toleriane Ultra calmeaza pielea sensibila in doar 5 minute.

La procesul de calmare si hidratare a pielii sensibile contribuie si apa termala La Roche-Posay, cu efect anti-inflamator, dar si untul de karité si glicerina care restaureaza confortul cutanat.

Inovatia La Roche-Posay limiteaza orice risc de intoleranta prin folosirea unui minim de ingrediente (15) si a unei formule epurate: 0% CONSERVANTI/ PARABENI/ PARFUM/ ALCOOL/ COLORANTI/ LANOLINA.

Crema Toleriane Ultra a beneficiat de un protocol de testare unic in industria cosmetica, fiind testata pe persoane cu pielea „polialergica” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor).
Rezultatul – o EXCELENTA toleranta.

In plus, Toleriane Ultra este “protejata” de un recipient inovator, 100% ERMETIC, care impiedica contaminarea formulei la fiecare aplicare.

In aceste conditii, 99% dintre femeile care au testat produsul il considera ultrapotrivit pentru pielea lor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty