Tilda Swinton si Pringle of Scotland: o colaborare de succes

Tilda Swinton este incantata sa lucreze cu binecunoscutul brand Pringle of Scotland.
 

Tilda Swinton si Pringle of Scotland: o colaborare de succes

Actrita din "The Curious Case of Benjamin Button",  a avut bucuria de a avea o intreaga colectie Viktor & Rolf realizata in onoarea sa.

Tilda marturiseste ca este un fan al brandului scotian Pringle of Scotland si se simte privilegiata de propunerea facuta.
Ea afirma:" Pringle pentru mine este etern. Ma face sa ma gandesc la costumele bunicii,  pe care le stiu de cand eram copil. Sa fac parte dintr-un Pringle modern functioneaza de minune pentru mine".

Actrita britanica in varsta de 49 de ani, a discutat deja cu fotograful Ryan McGinley, care a mai fotogfiat campanii Pringle, in legatura cu colaborarea sa.

Ea a declarat pentru Vogue.com:" Am discutat in legatura cu conceptul si ne-am descris fiecare " filmul". Ryan a vorbit despre pesteri eu despre Robert Bresson. El despre un castel scotian eu despre paduri scotiene.
"Totul tine de proces: ne-am propus o serie de provocari. O singura zi, fug intr-o rochie dificila, urc pe un deal in trepte, ma strecor printr-o fereastra minuscula, escaladez peretii unei pesteri folosind doar mainile si genunchii, ma scufund in Marea Nordului."

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din fashion