The Place intampina primavara cu bule de sampanie si vitrine fashion

O noua saptamana de martie incepe la The Place cu doua vitrine inspirate de sampania Armand de Brignac, intr-o noua colaborare cu Maison DADOO si accesorizata cu mobilierul inconfundabil de chic de la Kare design.

The Place intampina primavara cu bule de sampanie si vitrine fashion

Tema vitrinelor a fost aleasa in contextul debutului tarziu al primaverii, combinat cu acea joie de vivre data de bulele de sampanie: contrastele dintre femeia copilaroasa, frivola si cea puternica, fetish.

Prima vitrina, dedicata sampaniei Armand de Brignac Rosé este o adevarata ,,candy land’’, populata de manechine imbracate in lenjerie I.D. Sarrieri si harnasamente din piele create de designerul Andreea Badala. Lumea sampaniei rosé este scaldata in acadele, vata de zahar iar fundalul este in nuanta baker miller pink, un simbol al inocentei, al linistii si bucuriei perpetue.

Cea de a doua vitrina, in care predomina auriul, reprezinta o ,,maturizare’’ a personajelor din prima vitrina. Manechinele sunt imbracate in tinute nude & negre, pe fundalul unor colaje alb-negru de imagini reprezentative pentru Armand de Brignac in varianta Brut Gold. Vitrina este un omagiu adus acelor power women care se impun printr-o personalitate obsesiva, dar totodata naturala.

Bucurandu-se de pozitia sa ca sampania numarul 1 din lume in urma degustarii pe nevazute a peste 1000 de branduri, Armand de Brignac este un exemplu de expertiza fara egal in vinuri si de reala pasiune pentru arta de a face sampanie. De altfel exclusivitatea, alaturi de traditie si excelenta sunt motto-urile celebrei familii, producatori de sampanie inca din 1763, in celebra regiune Champagne, pe domeniul unui fost ofiter aflat in slujba lui Ludovic al XV-lea.

Cele doua vitrine aflate in contrast sunt o traducere avangardista a fuziunii dintre sensibilitatea moderna si celebra mostenire care, la fel ca si moda, nu se va consuma niciodata.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion