Taylor Swift, cea mai bine platita vedeta cu varsta sub 30 de ani

Taylor Swift a fost desemnata de revista Forbes cea mai bine platita vedeta cu varsta sub 30 de ani, dupa ce a castigat 57 milioane dolari in perioada mai 2011 – mai 2012.

Taylor Swift, cea mai bine platita vedeta cu varsta sub 30 de ani

Succesul cantaretei de 22 de ani se datoreaza celor trei albume – ‘Taylor Swift’, ‘Fearless’ and ‘Speak Now’ – toate obtinand discuri de platina de cel putin patru ori.

Alte castiguri ce o plaseaza pe frumoasa blonda in varful clasamentului sunt concertele care valoreaza in medie un milion dolari pe noapte si faptul ca reprezinte produsele de make-up CoverGirl.

Justin Bieber a fost depasit la limita de Taylor Swift, acesta fiind pe locul doi in clasament dupa ce a inregistrat castiguri de 55 milioane dolari, ceea ce inseamna ca starul pop in varsta de numai 18 ani este cel mai bine cotat artist din lista, fiind de altfel singurul de sex masculin din primii cinci.

Rihanna, cu un castig de 53 milioane dolari se afla pe locul 3, pozitie castigata dupa succesul turneul “85-night” si in urma albumului ‘Talk That Talk’, ajuns la stadiul de hit. Succesul albumului a dus la nasterea unor hit-uri precum ‘We Found Love’ and ‘Birthday Cake’, artista reusind sa o depaseasca pe excentrica Lady Gaga, care a obtinut castiguri de 52 milioane dolari. Insa interpreta hit-ului ‘Born This Way’ a fost in fruntea topului Forbes anul trecut, dupa ce a castigat 90 milioane dolari.

Katy Perry a completat topul si a fost plasata pe locul cinci, cu un castig de 45 milioane dolari, iar senzatia britanica Adele a ocupat locul sase, dupa ce a castigat 35 milioane dolari in urma unei perioade de succes in care artista a castigat sase premii Grammy si doua Brit Awards.

Starul din ‘Twilight’, Kristen Steward a ocupat locul sapte dupa ce a obtinut un castig de 34 milioane dolari, situandu-se in fata colegului ei de platou Taylor Lautner si a iubitului ei Robert Pattinson, care au ocupat locul 9, avand castiguri egale de 26.5 milioane dolari. Rapperul american Lil Wayne s-a aflat si el intre cei trei dupa ce a castigat 27 de milioane dolari.

Luciana Zegheanu

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people