T Shirt Couture, în exclusivitate pe Molecule F

Cel mai nou brand romanesc de pret-a-porter feminin pe segmentul de high-end, t shirt couture, este inclus de astazi in selectia online exclusiva a Molecule F.

Avand la baza experienta solida a creatorilor sai in industria textila la nivel local si international, marca T shirt couture se instaleaza discret in decorul modei romanesti, debutand la nivel de retail online exclusiv la Molecule F, cu o selectie speciala de lansare.

T-shirt couture isi propune sa ridice simplul tricou la rangul de couture, alocand toata energia, know-how-ul si priceperea exclusiv acestei piese de vestimentatie, transformand-o astfel intr-un item special si surprinzator.

Selectia de materiale nobile precum dantela Chantilly si bumbacul italienesc, alaturi de finisajele manuale si individuale aplicate fiecarui produs si pozitionarea pe segmentul de lux fac din t shirt couture un pionier la nivel creativ in conceptul general al marcii.

T shirt couture debuteaza exclusiv pe online cu Molecule F, cu o selectie initiala de sase modele, urmand ca numarul acestora sa creasca in viitorul apropiat. De asemenea, incepand cu 25 noiembrie, T shirt couture va propune exclusiv pe Molecule F o selectie de modele unicat hors-collection.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion