Stradivarius isi prezinta noua imagine online

Stradivarius.com, disponibil ca magazin online in 13 tari europene si cu deschideri planificate pentru Elvetia, Grecia si Romania, a lansat o noua imagine dinamica si atractiva. Aceasta evolutie vine odata cu prezentarea noului concept de magazine fizic, denumit “Boheme”.

Stradivarius isi prezinta noua imagine online

Pagina de pornire a noului site si-a schimbat cu totul modul in care este afisata, incorporand navigare verticala si oferind mult mai multa informatie decat versiunea anterioara: un carusel de imagini urmat de o prezentare atractiva a categoriilor de produse si de continut video, acces direct catre retelele de socializare si un spatiu pentru followers, unde acestia pot interactiona in mod direct.

Din punct de vedere tehnic, noutatea vine din faptul ca site-ul se adapteaza pe deplin la diferite dimensiuni de ecran ale tuturor dispozitivelor. Noul site poate fi accesat de pe orice dipozitiv.

Magazinul online Stradivarius este disponibil in Spania, Portugalia, Franta, Italia, Marea Britanie, Germania, Rusia, Polonia, Belgia, Olanda, Irlanda, Austria si Luxemburg, iar planurile de viitor apropiat includ Elvetia, Grecia si Romania.

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion