Stil vestimentar pentru adolescenti, la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei organizeaza sambata, 2 noiembrie, de la ora 11.00, un atelier de Stil vestimentar pentru adolescenti.

Stil vestimentar pentru adolescenti, la Fundatia Calea Victoriei

Atelierul organizat de Fundatia Calea Victoriei porneste de la premisa ca prima impresie este esentiala si mai ales vizuala, imbracamintea jucand un rol important in formarea ei. Tocmai de aceea stilul este important la o varsta la care adolescentii incep sa simta nevoia de reinventare, sa isi doreasca sa se individualizeze si sa nu mai fie considerati copii, dar mai ales sa comunice celorlalti lucruri despre ei – ce preocupari au, din ce mediu fac parte, ce activitati desfasoara, ce pasiuni sau talente au.

Lectorul Valentina Balasa Ario ii va ajuta pe cursanti sa cunoasca codul vestimentar, sa inteleaga cum sa se imbrace potrivit diferitelor contexte si ocazii, sa isi aleaga hainele in functie de conformatia corpului si sa isi formeze o notiune despre garderoba de baza si ce trebuie sa contina ea – adica un minim necesar care sa acopere situatiile impuse de codul vestimentar.

Atelierele incep sambata, 2 noiembrie, la ora 11. Varsta minima pentru inscriere este de 15 ani, iar cea maxima de 18. Costul atelierului este de 70 de lei, iar inscrierile se fac la contact@victoriei.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle