Sprancene perfecte = Anastasia Soare

Anastasia Soare, primul brow expert cu o experienta de peste 16 ani in domeniul cosmeticii, te sfatuieste cum sa ai sprancene perfecte.

Sprancene perfecte = Anastasia Soare

Sprancenele pline sunt o tendinta pertinenta de cateva sezoane incoace. Incurajate sa creasca prin serumuri active si pensate corect, acestea definesc foarte bine trasaturile fetei, oferind mai multa expresivitate privirii.

Anastasia Soare este primul brow expert care lucreaza de peste 16 ani in domeniul cosmeticii. Tehnica sa de pensat este unica iar produsele pe care le foloseste sunt create in propriile laboratoare. In natura exista asa numita proportie de aur' pe care am aplicat-o si in pensarea sprancenelor, pentru a crea o armonie intre acestea si restul trasaturilor fetei.', spune ea.

La moda sunt sprancenele puternice, dar pensate cat mai natural. O spranceana frumos definita, arcuita, pensata si conturata cu pudra de sprancene sau creion, ofera fetei un aspect ingrijit, aerisit, fara a fi nevoie de foarte mult machiaj', este de parere Anastasia Soare. Cu aceasta directie sunt de acord si make-up artistii care definesc look-urile de podium pentru cele mai importante brand-uri, manechinele afiseaza sprancene wild, ce accentueaza instant mimica fetei.

Anastasia Soare a deschis primul salon in Los Angeles si, in acest moment, printre clientii sai se numara Jennifer Lopez, Heidi Klum si David Beckham. Produsele Anastasia Beverly Hills se vand in intreaga lume si urmeaza tendintele globale in materie de beauty: In ultimul timp au devenit foarte cautate produsele cosmetice waterproof; astfel, am creat geluri rezistente la apa pentru gene si sprancene.'

In Romania, sunt doua saloane unde sprancenele tale pot fi conturate dupa tehnica Anastasiei. Detalii gasesti pe www.anastasiasoare.ro.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty