SP Men – ingrijire personalizata pentru barbati, de la System Professional

SP Men – ingrijire personalizata pentru barbati, de la System Professional

Nevoile barbatului sunt structurate pe tratamentele impotriva caderii parului, scalp sensibil, matreata si par aspru.

Acum, noua gama SP Men are cate o solutie specifica pentru fiecare dintre aceste probleme. Serviciile si produsele converg pentru o ingrijire perfecta, atat in salon, cat si acasa.

SP Men contine o linie complexa de produse. Sampoanele, elixirele si tonicele au formule inovatoare ce redau aspectul sanatos al parului, insa trateaza totodata si problemele scalpului.

Gama de styling contine gel pentru sustinere puternica (Everyday Hold), crema pentru structura definita (Defined Structure), pasta mata pentru texturare (Textured Style) si ceara pentru stralucire (Precise Shine).

De asemenea, SP Men include si 2 produse de nuantare si ingrijire, GRADUAL TONE Negru si Saten, care redau parului grizonant culoarea naturala in mod progresiv.

Sub umbrela noii linii SP MEN, a fost dezvoltat si un serviciu personalizat pentru salon – SP Men Decoding Service. In urma unei consultatii personalizate, stilistul identifica nevoile parului si ale scalpului clientului.

Pasul urmator consta in aplicarea unor solutii tratament rezultate din fuziunea a doua game de produse SP Men Tonic si SP Men Elixirs. Formula nou creata ofera un beneficiu dublu pentru par si pentru scalp.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty