Solutie micelara pentru bebelusi ABCDerm H2O, Bioderma

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza solutia micelara pentru bebelusi ABCDerm H2O. Formula sa blanda si sigura de curatare nu necesita clatire, indeparteaza cu succes orice impuritati din zona scutecului, pliurilor, fetei sau ochilor, protejeaza filmul hidrolipidic, calmeaza si emoliaza pielea delicata a sugarilor si copiilor.

Solutie micelara pentru bebelusi ABCDerm H2O, Bioderma

Solutia micelara ABCDerm H2O are cel mai inalt grad de toleranta si siguranta pentru igiena sugarilor si copiilor. ABCDerm H2O curata eficient si delicat pielea sensibila a celor mici cu ajutorul micelelor, cei mai blanzi agenti activi de curatare.

Conceptul de solutie micelara se bazeaza pe o inovatie biologica avansata a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma de mai bine de 20 ani. Micelele sunt formatiuni sferice, din esteri grasi ce capteaza murdaria si impuritatile prezente pe piele, protejand in acelasi timp filmul hidrolipidic si echilibrul cutanat. Micelele din solutia micelara ABCDerm H2O sunt formate din substante biomimetice, care imita perfect structura pielii, fapt ce ii confera o toleranta cutanata fara egal.

Testat dermatologic si oftalmologic, ABCDerm H2O are o toleranta excelenta cutanata si oftalmologica. NU contine parabeni, alcool, detergenti si are un parfum linistitor si un pH fiziologic.

ABCDerm H2O este disponibil in varianta economica de 1L si varianta travel size de 100 ml. ABC Derm H2O vine in completarea gamei ABCDerm si este special formulat in conformitate cu Angajamentul ABCDerm pentru siguranta dermatologica: Siguranta, Eficacitate, Toleranta, Monitorizare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty