SodaStream da tonul distractiei!

SodaStream, lider mondial in dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea de sisteme de carbonatare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului in Romania. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revolutionat deja obiceiurile de consum din peste 40 de tari in care brandul este prezent.

Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonatata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonatare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa şi ecologica pentru prepararea bauturilor carbonatate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

SodaStream ofera sistemul complet pentru pregatirea de bauturi personalizate: DrinksMakers, butelii de CO2 pentru carbonatat apa, rezerve de CO2, sticle de carbonatare special concepute alaturi de capacele lor etanse si o gama larga de arome. Siropurile nu contin alergeni sau organisme modificate genetic si au mai putine calorii, zahar si sare decat bauturile carbonatate clasice. In medie, bauturile SodaStream contin de trei ori mai putine calorii dect bauturile carbonatate clasice.

Siropurile SodaStream se gasesc în Romania în 8 versiuni din cele peste 50 disponibile la nivel international: portocale, fructe de padure, lamaie-lamaie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fara zahar si XStream Energie.

Aparatele Drinks Makers sunt disponibile in patru variante: JET (design clasic alb, un best seller pe plan mondial), STREAM (design rafinat, negru si argintiu), DYNAMO (design ergonomic, rosu metalizat) si PURE (finisaj din otel, elegant si rafinat, castigator al premiului de design Red Dot).

Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei (versiunea JET) si 499 lei (versiunea PURE). Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online pe www.sodastream.ro si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile. Produsele SodaStream se gasesc in magazinele KitchenShop din Centrul Comercial AFI Palace (Cotroceni), Centrul Comercial FEERIA (Baneasa), Centrul Comercial Tom (Constanta), Ambient (Sibiu), Tonis (Constanta), magazinele Eco Total, magazinele Bucovina Electro Top. Lista completa a locatiilor ce distribuie SodaStream se gaseste pe www.sodastream.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle