Smiley – Imaginea unui parfum seducator

Intr-un decor glaciar, dar extrem de primitor si intens, Avon a prezentat prima vedeta masculina locala asociata unui parfum.

Alesul este Smiley care a vorbit despre povestea lui cu Avon ce a inceput in luna ianuarie prin competitia muzicala Avon Voices si culmineaza aproape de finele anului cu aceasta colaborare parfumata.

Despre Perfect Strenght, Smiley spune ca este parfumul barbatului puternic, dar romantic, care canta, danseaza, iubeste si se bucura de fiecare moment al vietii.

Perfect Strenght este cea mai noua aroma dedicata barbatilor, un parfum seducator si confortabil cu un efect vibrant asupra femeilor.

Notele sale de ambra, pin, lemn de santal si piper surprind atat latura masculina, cat si cea sensibila a barbatului, facand orice femeie sa se piarda in bratele lui.

Apa de toaleta Perfect Strenght va fi disponibila din luna ianuarie 2012, cu posibilitatea de a fi comandata exclusiv prin intermediul Reprezentantilor Avon la pretul de 60.00 lei.

In imagine: Raluca Kisescu (Director Marketing Avon Romania&Moldova), Smiley si Razvan Diratian (Director General Avon Romania&Moldova)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty