SKYY Vodka – indrazneata, sexy si provocatoare

Conceputa pentru a castiga o noua generatie de consumatori de vodca, precum si pentru a-si surprinde fanii dedicati, SKYY Vodka lanseaza la nivel mondial noua campanie "SKYY SEXY".

Imaginile sunt indraznete, vibrante, provocatoare, 100% SKYY.

Fotograful Raymond Meier a fost alegerea perfecta pentru campania SKYY, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fotografi de moda si campanii publicitare (Calvin Klein, Vogue, The New York Times sau Style Magazine). Personalitatea sa si orientarea catre perfectiune si depasirea limitelor merg mana in mana cu paleta de culori pop art si aerul sofisticat al noii campanii SKYY.

SKYY Vodka a revolutionat industria de vodca fiind prima care a asortat perfect sticla stilata cu o atitudine sexy, provocatoare si controversata. Pe langa a fi sofisticata, SKYY este si seducatoare, ademenitoare, fara retineri de a-si depasi limitele. Fiind creatoare de imagini iconice, prin depasirea limitelor publicitatii comerciale, SKYY va ramane simbolul definitiv de stil si atitudine sexy.

SKYY VodkaDe-a lungul anilor, SKYY s-a mutat dintr-un loc foarte stilizat, o versiune glamuroasa a realitatii, intr-o zona estetica plina de farmec, mai eleganta si moderna. Acest drum a fost metodic si bine gandit, profitandu-se de tendintele actuale conforme cu esenta brandului SKYY.

In Romania SKYY Sexy isi va incanta publicul in sezonul toamna-iarna cu o serie de petreceri in cluburi, o platforma cu un nume incitant: SKYY VOYEUR. Contul de Facebook Skyy V Romania si pagina de Facebook SKYY Sexy va vor tine la curent cu cele mai noi retete si idei de petreceri in spiritul acestei bauturi cosmopolite.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle