Simona Amanar sustine Vacanta de slabit!

Cand spui ,,Simona Amanar’’ te gandesti la performanta, munca, sanatate si succes.

Simona Amanar este o romanca de valoare mondiala, actualmente retrasa din activitatea competitionala, multipla medaliata olimpica, mondiala si europeana.
Implicarea Simonei in proiecte ce implica sustinerea unui stil de viata sanatos este absolut fireasca si necesara. De aceea, sustine un proiect inovator: Vacanta de slabit!

Vacanta de slabit este un loc in care participantii sunt ajutati sa slabeasca controlat, sa isi reechilibreze stilul de viata, sa primeasca o directie clara, personalizata in ceea ce priveste modul de a trai sanatos pentru urmatoarele luni si unde se pot relaxa in intimitate.

Simona Amanar va fi prezenta si va sustine participantii, care se vor reinventa sanatos printr-un trai BIO de zi cu zi, printr-o alimentatie echilibrata si printr-un program de antrenamente fizice adaptat nevoilor fiecaruia. Vacanta de slabit vine in intampinarea nevoilor tale actuale si reprezinta un program unic pentru orice persoana care isi doreste sa slabeasca in mod sanatos si natural.

Simona Amanar doreste sa se implice si sa sustina participantii, oferindu-le suport si sfaturi utile. A fost incantata de conceptul inovator si de obiectivul acestei ,,vacante’’: de a-ti reinventa viata intr-un mod sanatos prin sport, natura si echilibru si de a beneficia de un program coerent si urmarit de nutritie, sport, dezvoltare personala si relaxare intr-un mediu natural.

Urmatoarea Vacanta de Slabit se va desfasura intre 26 noiembrie-3 decembrie 2011, la Hotelul Stejarul, localitatea Bazosu Nou, Judetul Timis. Participantii vor beneficia de o experienta unica, care le va aduce posibilitatea de a incepe sa experimenteze si sa traiasca intr-un nou mod, sanatos , care va creste considerabil calitatea vietii lor.

Mai multe informatii pe www.vacantadeslabit.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet