Silvia Terziu, primul designer roman cu o creatie expusa la Muzeul Postei din Paris

Tanara creatoare de moda Silvia Terziu a reusit o premiera pentru moda romaneasca de avangarda: una dintre piesele realizate de ea a fost expusa la Muzeul Postei Franceze din Paris.
 

Silvia Terziu, primul designer roman cu o creatie expusa la Muzeul Postei din Paris

Silvia Terziu a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, iar acum isi doreste sa cucereasca Parisul.

Muzeul Postei Franceze este una dintre atractiile-cheie ale metropolei franceze si un simbol al vietii urbane pariziene contemporane, gazduind permanent expozitii.

Tanara creatoare este unul dintre cei mai promitatori designeri care si-a finalizat studiile anul trecut la Paris, la Universitatea Internationala de Moda Esmod. Stabilita la Paris, Silvia provine din Timisoara si are o afinitate declarata spre stilul futuristic al lui Paco Rabanne, pe care doreste sa-l interpreteze pornind de la propria viziune artistica.

De altfel, influentele metalice ale creatiilor sale toamna-iarna 2011-2012 poarta amprenta creatorului Paco Rabbane.

Senzualitatea creatiilor sale forteaza limitele dintre sexy si rezervat, dand, ca in realitate, o forma contradictorie individualitatii feminine.

Creatiile romancei au aparut pana in acest moment atat in catalogul Universitatii Internationale de Moda Esmod, cu ocazia aniversarii a 170 ani de existenta, cat si in diverse publicatii importante: Marie Claire, France 2, Le Figaro. Creatiile Silviei sunt inspirate de catre designeri de ultima generatie: Marchesa, Elie Saab sau Lanvin.

Un proiect al Silviei aflat in derulare in prezent este pregatirea colectiei de primavara-vara 2012, inspirata de Marchesa, proiect pentru care au fost deja demarate pregatirile necesare. In acelasti timp, creatoarea este interesata si de piata din Romania si pregateste o ampla defilare in cadrul Bucharest Fashion Week.

Pana la finalizarea acesteia, prima sa colectie poate fi vizionata pe site-ul www.silviaterziu.com.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion