Silueta de vedeta cu Fit&Famous by Luminita Nicolescu

Luminita Nicolescu, celebra antrenoare care a modelat silueta Andreei Raicu, Valentinei Pelinei sau Roxanei Iliescu (B1TV), a lansat on line “Complete Workout”, un program de antrenament pe care oricine il poate executa acasa.

Silueta de vedeta cu Fit&Famous by Luminita Nicolescu

De acum, renumitele exercitii ale Luminitei sunt disponibile pe site-ul Clubului Fit&Famous by Luminita Nicolescu, www.fit-famous.ro. Asadar, chiar daca nu respecti orarul impus de sala de sport, poti avea abdomenul plat, bratele definite, talia de viespe si coapsele tonifiate.

“Complete Workout” cu Luminita Nicolescu cuprinde exercitii pentru toate grupele de muschi, astfel incat corpul tau sa fie modelat in intregime.

In plus, Clubul Fit & Famous a anuntat primul Beauty Camp de anul acesta, ce se va desfasura in perioada 18-21 februarie la Sinaia. Luminita Nicolescu te invita sa descoperi cum iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de celebra antrenoare insasi.

Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie!

Beauty Camp-ul cuprinde patru antrenamente pe zi – alergare, stretching in aer liber, yoga si complete body workout (aerobic, tae bo). In ceea ce priveste dieta, aceasta se bazeaza pe alimente esentiale in stare naturala, preparate termic un timp cat mai scurt.

O astfel de experienta traita alaturi de Luminita Nicolescu te ajuta sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul, sa-i inveti si sa-i asculti semnalele, sa te redescoperi si sa fii mutumit de tine.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet