Sienna Miller si Jude Law petrec Craciunul impreuna ?

Sienna, care se pare ca a reinodat relatia cu starul din "Sherlock Holmes", Jude Law, l-a invitat sa petreaca Craciunul alaturi de ea si prietenii sai, intr-o vila privata de pe o plaja din Barbados.

 

Sienna Miller si Jude Law petrec Craciunul impreuna ?

O sursa relateaza ziarului The Sun: " Sienna pleaca cu avionul spre Caraibe marti si l-a rugat pe Jude sa vina cu ea. El se gandeste la propunerea facuta de actrita si si-ar dori sa i se alature, dar are o serie de lucruri importante de care trebuie sa tina cont:cum ar fi copii sai."

Jude are patru copii, incluzand o fetita in varsta de numai doua luni pe nume Sophia, fructul unei aventuri de o noapte alaturi de modelul Samantha Burke.

Povestea cu Sienna este una putin cam complicata. In 2004 reprezentau cel mai popular cuplu de actori: tineri, frumosi, talentati, ca doi ani mai tarziu, Jude sa o dea in bara si sa o insele pe frumoasa actrita cu doica copiilor sai, fapt ce a dus la despartirea acestora.

Dar iata ce face soarta. Cei doi s-au reintalnit la New York, pe Broadway, unde amandoi joaca, in piese separate ce-i drept, dar aceasta nu i-a oprit in a reinoda relatia.

Sursa mentioneaza: "In ultimele luni intre Jude si Sienna s-au reaprins sentimente.Inca este devreme sa ne pronuntam, dar se pare ca inca este o legatura puternica intre ei."

Foto:Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people