Shoe Madness, reduceri de pana la 50% in magazinele New Look

Mergand pe principiul „un lucru bun devine si mai bun daca poti sa-l imparti cu prietenii”, New Look lanseaza o noua provocare pentru aceasta toamna: promotia Shoe Madness.

Shoe Madness, reduceri de pana la 50% in magazinele New Look

Unicitatea promotiei consta in faptul ca reducerile la incaltaminte cresc proportional cu numarul de prietene alaturi de care clienta vine in magazin. Astfel, un grup de 2 persoane va beneficia de o reducere de -20%, unul de 3 persoane de -30%, 4 persoane de -40%, iar pentru un grup de 5 sau mai multe persoane reducerea este de -50%. Reducerea se aplica individual, pentru perechile de incaltaminte achizitionate.

„Mecanismul este simplu: cu cat grupul de prietene este mai mare, cu atat reducerea creste. Odata produsele alese, membrele grupului trebuie sa se prezinte impreuna la casa, iar reducerea se va face pe loc, la perechea sau perechile de incaltaminte de pe bonul fiecareia”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Promotia Shoe Madness este valabila in toate magazinele New Look, in perioada 18-30 septembrie si include toate produsele din colectia footwear, aflate la pret intreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promotii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion