Secretele de frumusete ale modelului Miranda Kerr

Unul dintre cele mai celebre topmodele ale momentului, Miranda Kerr, a dezvaluit care este rutina sa de frumusete din fiecare dimineata.

Secretele de frumusete ale modelului Miranda Kerr

Australianca a descris pe propriul blog, KORA Organics, care sunt obiceiurile cu care isi incepe ziua. Aceasta a dezvaluit ca nu dispune de prea mult timp dimineata, in special de cand s-a nascut fiul ei, Flynn, acum in varsta de trei ani, de aceea a adoptat un ritual foarte simplu, care nu ii ia mai mult de 15 minute.

Al doilea cel mai bogat topmodel al momentului isi incepe fiecare dimineata cu un pahar cu apa calda amestecat cu sucul de la o jumatate de lamaie organica, deoarece acestea ajuta sistemul digestiv, detoxifiaza organismul si imbunatatesc sistemul imunitar.

Inainte de a face dus, Miranda Kerr isi exfoliaza pielea cu ajutorul unei perii speciale, pentru a pune in miscare circulatia sangelui, a elimina celulele moarte de pe suprafata pielii si pentru a o mentine neteda. Acest lucru insa nu ar trebui sa ia mai mult de cateva minute, atentioneaza modelul in varsta de 31 de ani.

In timpul dusului, cat si dupa acesta, Miranda prefera sa utilizeze produse de ingrijire a corpului din propria linie de produse cosmetice organice, KORA Organics.

Ritualul din fiecare dimineata continua cu aplicarea machiajului, Miranda preferand sa puna accent pe sprancene si gene, pentru ten folosind o crema nuantatoare, in detrimentul fondului de ten.

Ingerul casei de moda Victorias Secret, Miranda Kerr, isi incheie rutina cu un suc verde, despre care  povesteste ca este foarte bogat in minerale si vitamine, ajutand-o sa isi mentina organismul sanatos, tenul radiant si ochii stralucitori.

Natalia Muntean
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty