SEBASTIAN – Experimenteaza hairstylingul nonconformist

Sebastian Professional provoaca imaginatia hairstilistilor romani. Cu o identitate high-tech care graviteaza in jurul conceptului de inovatie, Sebastian intra pe piata romaneasca de produse profesionale destinate hairstylingului.

“Credem ca personalitatile noastre sunt mult prea colorate pentru a putea fi cuprinse intr-un singur look. De aceea SEBASTIAN PROFESSIONAL este intr-o continua cautare a ineditului, gandeste in viitor, priveste dincolo de comun si se ridica deasupra normelor. Pentru creativitate nelimitata in par si styling – sau ne-interventie cum ne place sa o numim.” Acesta este credo-ul Sebastian.

Gama actuala contine un portofoliu ultracondensat si foarte usor de folosit. Produsele ce fac parte din gama Flow au caracteristici polivalente. Ofera simultan styling si ingrijire hidratanta.

SEBASTIAN Foundation este linia destinata exclusiv ingrijiri, in timp ce Flaunt si Form se adreseaza texturii, formei si finisarii coafurii.

Originar din Statele Unite, SEBASTIAN Professional este un brand avangardist, high-fashion, creator de tendinte, care ne da libertatea de a fi autentici si a ne exprima stilul personal in cel mai indraznet mod posibil.

SEBASTIAN Professional inseamna peste 35 de ani de inovatie si creativitate in industria hairstylingului. Prima idee exceptionala, inventarea placii crimping iron de catre Geri Cusenza, a luat nastere in capitala starurilor, Los Angeles.

Sebastian Professional ofera hairstilistilor produse premiate pentru performanta si oportunitati perfecte de a crea si a initia noi stiluri in coafura.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty