Se redeschide Baneasa Drive In Cinema

Vineri 29 aprilie, începand cu orele 19:00, are loc redeschiderea oficiala a singurului cinematograf Drive In Digital din Romania, Baneasa Drive In Cinema.

Se redeschide Baneasa Drive In Cinema

Pelicula care va inaugura redeschiderea Baneasa Drive In Cinema, este “Fast and Furious 5” si va fi lansat concomitent la nivel international.

Pentru participantii la evenimentul de deschidere a fost pregatit un eveniment special presarat cu elemente din film: masini tunate, concursuri de graffiti, premii si cele mai atragatoare reprezentante ale sexului frumos.

Gazda evenimentului va fi Cabral Ibacka, el insusi un impatimit al acestui sport si posesor al unei masini tunate.

În seara de 29 aprilie cei prezenti vor putea sa întalneasca Citroen Racing Team, iar cei mai norocosi vor urmari filmul “Fast & Furious 5” dintr-o masina de raliu. Concursurile si numeroase alte suprize vor condimenta evenimentul de deschidere a Baneasa Drive In Cinema.

Baneasa Drive In Cinema este primul cinematograf Drive In din Bucuresti si singurul Drive In din Romania care ofera proiectie digitala. Cinematograful utilizeaza un sistem digital de proiectie care permite vizionarea filmelor în cele mai bune conditii, cu o înalta claritate si intensitate a imaginii.

Baneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful are o capacitate de 300 de masini.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle