Se prelungeste termenul de predare a proiectelor 3D – Dependent De Design

REVISTA ELLE DECORATION, alaturi de Audi – prin PORSCHE BUCURESTI NORD anunta prelungirea cu doua saptamani a termenului de predare pentru cel de-al treilea concurs 3D - Dependent De Design.

Se prelungeste termenul de predare a proiectelor 3D – Dependent De Design

Initial, perioada de desfasurare a concursului a fost stabilita pentru perioada 1 iulie – 15 septembrie, timp in care participantii au fost asteptati sa se inscrie si sa trimita proiectele, in format electronic, prototip, sau proiect pe hartie, electronic la sediul redactiei Elle Decoration. Termenul limita de predare a proiectelor se prelungeste pana pe 28 septembrie 2012.

Dupa inchiderea concursului, juriul, format din specialisti in domeniu, se reuneste si voteaza cele mai valoroase proiecte. Pe 7 noiembrie va avea loc evenimentul de premiere, care va aduce alaturi, in ambianta showroom-ului Audi de la Porsche Bucuresti Nord, concurentii, arhitecti consacrati, designeri, dar si celebritati pasionate de domeniul designului si modelele reprezentative ale producatorului auto de la Inglostadt.

Castigatorii vor primi:

– PREMIUL I – 2000 euro + articole de promovare in ELLE Decoration;
– PREMIUL II – noul iPad Wi-Fi 32 GB, alb, oferit de www.clickshop.ro
– PREMIUL III – un Smartphone Samsung Galaxy S3 I9300 16GB, alb, oferit de www.clickshop.ro

Anual, publicatiile ELLE Decoration din intreaga lume realizeaza proiecte prin care sustin designul, arhitectura si artele, promovand artistii si creatorii care au un cuvant greu de spus in domeniile in care activeaza, dar sustinand in acelasi timp si debutantii care se indreapta spre artele vizuale cu pasiune si energie.

Respectand spiritul si valorile international ELLE Decoration, in Romania, publicatia organizeaza pentru al treilea an concursul 3D –Dependent De Design, singurul concurs de prestigiu care stimuleaza si premiaza designul de obiect.

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de designul de obiect
(designeri, arhitecti, artisti plastici sau scenografi).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle