Se prelungesc inscrierile la artcademy fashion business school

Inscrierile pentru cea de-a doua serie artcademy fashion business school s-au prelungit pana pe 10 noiembrie. Cursurile, oferite in Romania de CODECS impreuna cu L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), vor incepe in cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie pentru cele doua specializari - Fundamentals of Fashion si Fashion Marketing and Design.

Se prelungesc inscrierile la artcademy fashion business school

Programul artcademy pune accentul pe componenta de business din fashion si se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, sourcing sau product/ brand management, dar si celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele intr-un mediu profesionist, la standarde internationale. Absolventii vor primi un Certificat Profesional de Management in Moda recunoscut in Romania si acreditat de Federatia Franceza de Prêt-à-Porter Feminin.

Curricula imbina pe parcursul anului academic studiul clasic (cinci Scoli Rezidentiale – cu durata de o saptamana, patru in Romania si una la Paris) cu studiul individual in sistemul open-learning.

Lectorii artcademy sunt lectorii MOD’SPÉ Paris, care vin in Romania special pentru a sustine cursurile scolii. Cei mai multi dintre ei sunt practicieni, profesionisti cu ani de experienta in fashion la nivel international in companii precum Kenzo, Chanel, Balmain, Levi’s, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Nina Ricci, GAP, etc.

Cursurile artcademy sunt organizate cu predare atat in limba engleza cat si in limba romana. Pentru inscrieri si informatii despre artcademy, un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle