Savureaza fiecare moment cu noile Nestle Musli crocante!

Vitalitatea si buna dispozitie se reflecta inca de la primele ore ale diminetii, cand la micul dejun, prin alegerile nutritionale pe care le facem, ne asiguram un bun start al zilei.

Savureaza fiecare moment cu noile Nestle Musli crocante!

Pentru a face fata mai usor tuturor provocarilor cotidiene si pentru a te bucura de un gust unic si irezistibil, cerealele integrale Nestlé Musli favorite sunt acum alaturi de tine cu 2 produse inovative: Musli Granola cu Fulgi de cereale, Migdale si Alune de padure si Musli Granola cu Fulgi de cereale si aroma de Capucino, ambele in format de 260 g.

Noile Nestlé Musli Crocante reprezinta combinatia unica de ingrediente alese cu grija, la care se adauga amestecul crocant cu fulgi de cereale integrale, ce iti ofera o savoare pe masura!

Gama cerealelor Nestlé Musli este, de asemenea, o sursa de fibre ce constituie elemente esentiale ca parte a unei alimentatii echilibrate.

Segmentul Nestlé Musli mai cuprinde: 3 sortimente de cereale de mic dejun, in ambalaje de 350 g si 320 g – Nestlé Musli Traditional, Nestlé Musli Tropical si Nestlé Musli mar si scortisoara si 3 sortimente de batoane cu cereale integrale in ambalaje de 40 g – Nestlé Musli Capsuni, Nestlé Musli Visine si Nestlé Musli Ciocolata.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet