„Sanatatea inseamna libertate”, o companie de informare despre afectiunile alergice

Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica, alaturi de Clinica Telemedica si MSD (Merk Sharp&Dhome) au demarat proiectul „Sanatatea inseamna libertate”. Acesta este parte integranta dint-o campanie sociala de informare si constientizare a populaţiei in legatura cu afectiunile alergice, ce se va desfasura anul urmator la nivel national.

„Sanatatea inseamna libertate”, o companie de informare despre afectiunile alergice

In perioada 1.11.2012 -20.12.1021 bucurestenii- si nu numai- pot beneficia de consultatii de specialitate gratuite si de testari la preturi reduse in Clinica Telemedica din Str. Ion Calin nr.13, doar in baza unei programari telefonice. Conform proiectului, acesta aste numai un pilot, urmand ca anul viitor consultatiile sa se extinda la nivel national.

Urticaria cronica, una din afectiunile cutanate cele mai frecvente ce determina pacientul sa se prezinte la medic, reprezinta o problema importanta de sanatate atat prin evolutia cronica ce obliga la tratamente de lunga durata, uneori de complexitate crescuta pentru a putea asigura ameliorarea simptomelor, cat si prin afectarea importanta a calitatii vietii pacientului, supus mai multor restrictii legate de dieta, de viata sociala.

Evaluarea de specialitate permite identificarea cauzelor, a factorilor declansatori si a schemelor de tratament optime pentru fiecare caz in parte.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet