Sagatiba, cachaca braziliana a momentului

Sagatiba este prima Cachaca premium, originara din Brazilia, cu distributie la nivel mondial. Atunci cand a fost creata in anul 2004, marca a revolutionat piata Cachaca in Brazilia si in lume prin lansarea unei categorii premium intrun sector de lucru obisnuit cu standardele avand o traditie de 500 de ani.

Distribuite in peste 30 de tari in afara de Brazilia, produsele Sagatiba subliniaza ceea ce este cel mai autentic spirit brazilian pasiunea pentru viata, care este inima si sufletul culturii braziliene.

Sagatiba a jucat un rol important in scrierea istoriei Cachaca si promovarea imaginii sale in intreaga lume. Unind inovatia tehnologica si moderna cu traditia productiei de aproape cinci secole, acesta a dezvoltat procesul de multidistilare, care permite componentelor bauturii sa fie separate si controlate individual. Rezultatul este de inalta calitate, o Cachaca capabila sa concureze cu cele mai bune bauturi din lume.

Sagatiba, de asemenea, a dovedit ca este o bautura Cachaca versatila, care merge dincolo de caipirinhas, amestecandu-se perfect in cocktailuri diverse.

De la crearea sa, Sagatiba a devenit Cachaca premium din Brazilia, disponibila prin intermediul a 40,000 de distribuitori si recunoscuta pe scara larga pentru excelenta sa pe o piata interna vasta. In strainatate, Sagatiba este deja prezenta in peste 5000 de magazine din peste 30 de tari: Marea Britanie, Italia, Olanda, Elvetia, Norvegia, Germania, Grecia, Portugalia, Franta, Irlanda, India, Tahiti (Polinezia Franceza), Statele Unite ale Americii , Canada, Venezuela, Columbia, Noua Zeelanda, Australia, Uruguay, Chile, Cipru, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Danemarca, Indonezia, Malaezia, Maldive, Singapore, Spania, Sri Lanka, Suedia si Vietnam, pe langa magazinele dutyfree din Marea Britanie, Australia si Brazilia. Compania a vandut peste un milion de sticle in 2006.

Cu birouri in Europa si in Statele Unite, Sagatiba se bazeaza si pe partenerii care contribuie la distributia bauturilor.

Exista trei tipuri de Cachaca Sagatiba: Pura, Velha si Preciosa.

Pura este o bautura multidistilata, Cachaca cristalina, cu aroma subtila si delicata, perfecta pentru prepararea bauturilor si cocktailurilor.

Sagatiba Velha, distilata in recipiente tip oale antice, este ideala pentru consumul on the rocks sau in bauturi carora le intensifica aroma.

Preciosa este produsul cel mai nobil si mai rar de Sagatiba, produs in anii 1980 si lasat la maturat timp de 23 de ani in butoaie de stejar din secolul al 19 lea.

In decembrie 2005, Sagatiba a fost considerata una dintre cele mai bune cachacas din lume de catre Institutul de Testare al Bauturilor (BTI) din Chicago, unul dintre cele mai respectate institute de bauturi alcoolice de analiza. Sagatiba Preciosa este singura Cachaca din lume care a primit medalia de platina, figurand singura in categoria Ultra Selective Superlative.

Preciosa a obtinut un scor de 96 pe o scara de 100 de puncte, doar doua puncte diferenta de cel mai mare scor din toate timpurile 98. Sagatiba Pura si Sagatiba Velha au primit medalia de aur, cu scoruri de 93, completand Trioul de cachacas Sagatiba care ocupa pozitii de top in clasamentul ITO.

In Romania Sagatiba si Sagatiba Pura sunt distribuite de compania Cristalex.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle