S-a lansat colectia “Maleficient by Stella McCartney”

Pentru a celebra mult asteptatul film "Maleficient" care va aparea pe ecrane la sfarsitul lunii mai, colectia capsula pentru copii “Maleficient by Stella McCartney” se lanseaza astazi, 30 aprilie.

S-a lansat colectia “Maleficient by Stella McCartney”

Designerul Stella McCartney a colaborat cu Disney pentru a crea 8 opt stiluri pentru fete si baieti intre 4 si 14 ani inspirate din pelicula Maleficient'.

'Maleficient by Stella McCartney' surprinde spiritul personajelor din film si contine atat piese feminine, cat si indraznete: rochii din tul, tricouri, sneakers si masti.

Colectia capsula pentru copii se lanseaza in magazinele Stella McCartney din Europa, dar si pe www.stellamccartney.com incepand cu 30 aprilie. Aceasta va fi disponibila la inceputul lunii mai si in magazinele designerului din Asia si Statele Unite, in doua dintre shop-urile Disney, cele din New York – Time Square si Londra – Harrods, dar si la diferiti distribuitori din intreaga lume.

„Am fost intotdeauna un fan Disney si am crescut uitandu-ma la toate filmele, la fel cum a facut majoritatea copiilor. Prin intermediul acestei colectii am vrut sa ma joc cu trasaturile personajelor din film; cu sentimentul inocentei si cel al intunericului” declara Stella McCartney.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion