S-a decis soarta filmului “Fast & Furious 7”!

“Fast & Furious” a fost dintotdeauna o poveste de familie. Protagonistii sunt uniti prin legaturi puternice si acest lucru ni l-au transmis si noua in toti cei treisprezece ani de cand lucreaza impreuna.

S-a decis soarta filmului “Fast & Furious 7”!

Familia Fast & Furious' a trecut printr-un soc de neimaginat in noiembrie 2013. A avut nevoie de timp ca sa il planga pe Paul, fratele pe care l-au iubit, si pe care l-au pierdut atunci. A trebuit sa isi dea seama daca trebuie sa mearga mai departe sau nu cu filmul lor.

S-au consultat cu totii si au simtit ca singura alegere pe care o pot face este sa mearga mai departe. Sunt convinsi ca fanii isi doresc acest lucru, si, in mod sigur, Paul Walker ar fi vrut acelasi lucru. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum si majoritatea scenelor de actiune pentru Fast & Furious 7'.

Filmarile au reinceput si acum in familia Fast & Furious' s-au alaturat Caleb si Cody, fratii lui Paul. Cei doi ajuta la terminarea unor secvente de actiune nefinalizate de fratele lor, dar si sa completeze unele mici scene nefinisate. Prezenta lui Caleb si Cody pe platourile de filmare ii face pe cei din echipa sa se simta ca si cum Paul ar fi in continuare langa ei.

A ramas mai putin de un an pana la premiera „Fast & Furious 7”. Acest capitol ii va permite lui Brian O’Conner sa dainuie pentru totdeauna, si in acelasi timp, pelicula reprezinta un omagiu pentru Paul si rolul care l-a definit pentru totdeauna.

Filmul va fi lansat in luna aprilie a anului 2015.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people