S-a deschis Studioul HYPOXI – primul centru de remodelare corporala concentrat pe zonele problema

Zilele trecute s-a lansat in Romania Studioul HYPOXI, primul centru care ofera programul de remodelare corporala concentrat pe zonele problema, prin metoda HYPOXI.

Un corp frumos nu poate fi intotdeauna obtinut cu ajutorul exercitiilor fizice si al dietelor drastice, deoarece organismul arde doar grasimea accesibila. Astfel, grasimea din zonele cu circulatie deficitara nu va putea fi consumata. Dieta si exercitiile fizice nu combat intotdeauna celulita. Pierderea in greutate si cresterea masei musculare nu inseamna neaparat si o imbunatatire a aspectului pielii.

HYPOXI este o tehnologie unica in lume si eficienta deoarece rezultatele sunt vizibile, rapide si de lunga durata. Metoda combina inovativ antrenamentul cu terapia, pentru reducerea localizata a tesutului adipos (grasimea), combaterea celulitei, redarea fermitatii si elasticitatii pielii. Pe langa reducerea vizibila a circumferintei, metoda HYPOXI imbunatateste circulatia sangvina, accelereaza metabolismul lipidic si detoxifica tesutul conjunctiv.

Cum functioneaza metoda HYPOXI ?

Metoda Hypoxi are la baza 3 principii si anume: terapia cu vacuum, terapia prin compresie si exercitii de intensitate moderata pentru arderea grasimilor.

Terapia Vacuum este similara terapiei cu ventuze din antichitate, prin aplicarea de presiune scazuta in zonele vizate. Pe parcursul terapiei prin compresie, se aplica presiune ridicata la nivelul tesuturilor. Aceasta metoda este folosita si in tratarea varicelor. Antrenamentul de intensitate moderata stimuleaza arderea grasimilor accelerand metabolismul lipidic.

Arderea localizata a grasimilor – Metoda HYPOXI actioneaza asupra depozitelor de grasime utilizand o combinatie unica de presiune alternanta si activitate fizica moderata. Variatia de presiune “activeaza“ tesuturile din zonele unde grasimea este in exces. Schimbarea de presiune stimuleaza fluxul sangvin si accelereaza transportul acizilor grasi din regiunile cu probleme. Rezultatul consta in reducerea circumferintei zonelor vizate pentru o lunga perioada de timp.

Imbunatatirea aspectului pielii – Metoda HYPOXI este o combinatie unica de vacuum si compresie menita sa imbunatateasca textura pielii. Pe parcursul tratamentului, pielea este delicat aspirata si apoi comprimata usor. Prin aceste miscari delicate, tesutul este antrenat – la fel ca si un muschi. Rezultatul: pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea.

Metoda HYPOXI recomanda o nutritie echilibrata, nu o dieta

Tratamentele HYPOXI pot fi facute fara restrictii in ceea ce priveste alimentatia – este suficient sa aveti un regim alimentar echilibrat din punct de vedere nutritiv. Cea mai buna cale este sa consumati legume, salate si fructe in vederea furnizarii vitaminelor, fibrelor si mineralelor necesare organismului. Un alt factor important este hidratarea. Se recomanda consumul zilnic a 2 litri de apa – acest lucru ajutand atat la atenuarea senzatiei de foame cat si la furnizarea eficienta de energie.

Expertiza profesionala si suport individual pe intreaga durata a sedintei

Antrenorii HYPOXI va asigura supraveghere si indrumare in mod constant ajutand la obtinerea celor mai bune rezultate. Clientele sunt indeaproape supravegheate de un antrenor HYPOXI care are o gama variata de cunostinte in ceea ce priveste antrenamentul fizic, nutritia si procesele metabolice ale organismului. Veti fi indrumata catre tratamentul HYPOXI potrivit si, pe tot parcursul sesiunilor, vi se vor oferi sfaturi de specialitate legate de nutritie si procesele care stau la baza antrenamentului.

Unde ii gasiti?

Metoda HYPOXI utilizeaza echipamente special concepute si disponibile doar in studiourile HYPOXI autorizate. Singurul Studio HYPOXI din Romania, se afla in Bucuresti, Str. Pictor Ion Negulici nr. 27, etaj 2.

In Studioul HYPOXI Bucuresti sunt disponibile toate cele patru aparate moderne necesare Antrenamentului HYPOXI. Aceste aparate trateaza sistematic zonele cu probleme ale corpului si combina antrenamentul de ardere a grasimilor cu o intensificare a vascularizatiei in acele zone. Aparatele S120 si L250 se concentreaza pe zonele problema: fese, solduri, coapse. Vacunaut ajuta la remodelarea abdomenului, iar pentru recapatarea fermitatii si elasticitatii pielii utilizati HYPOXI-Dermology.

O sedinta dureaza 30 de minute, iar pentru obtinerea rezultatelor dorite sunt necesare intre 12 si 36 de sedinte, de 3 ori pe saptamana.

Costul unei abonament lunar variaza intre 1050 si 2880 lei. Consultatia si evaluarea corporala sunt gratuite!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet