„Romeo si Julieta” cu Orlando Bloom in rolul principal, difuzata la Grand Cinema&More

Grand Cinema & More difuzeaza in această duminica o interpretare moderna a romanticei piese de teatru, „Romeo si Julieta”.

„Romeo si Julieta” cu Orlando Bloom in rolul principal, difuzata la Grand Cinema&More

Productia de pe Broadway aduce pe scena o distributie de exceptie, avandu-i in rolurile principale pe Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile din „Stapanul Inelelor' si „Piratii din Caraibe', si pe Condola Rashad, de doua ori nominalizata la Tony Awards, premiile americane pentru excelenta in teatru. Spectacolul va fi difuzat duminica, 6 aprilie, de la ora 18.30.

Piesa a fost filmata la Teatrul Richard Rogers de pe Broadway, New York si ofera spectatorilor o incursiune de neratat de pe scena cunoscutului teatru american, unul dintre cele mai apreciate din lume. Cu o punere in scena curajoasa, cu totul aparte fata de originalul lui Shakespeare, productia „Romeo si Julieta' a captat atentia publicului si criticilor deopotriva, in special datorita modului non-conformist in care a fost construita.

Regizorul David Leveaux, aduce, intr-un decor contemporan, un nou suflu si o energie dinamica piesei. Aparitia lui Romeo pe motocicleta, cu pantaloni de piele, la balconul unei Juliete cu pielea de abanos ofera o perspectiva moderna asupra unei povesti eterne de iubire, a carei esenta poate fi regasita si in zilele noastre: prejudecata, furie, tradare si sansa ca dragostea adevarata sa triumfe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle