Romanian Design Week 2015 – cea mai aglomerata saptamana a designului autohton

Cea de-a treia editie Romanian Design Week, cea mai mare sarbatoare a designului romanesc, va avea loc la Bucuresti intre 15 si 24 mai.

Romanian Design Week 2015 – cea mai aglomerata saptamana a designului autohton

Tema asumata de catre organizatorii Romanian Design Week si curatorii sai este de a cauta cele mai bune proiecte aparute de la ultima editie pana in momentul de fata in domeniile Arhitectura, Design interior & Urbanism; Fashion; Graphic design, Ilustratie & Branding; Lifestyle si Design de produs.

Editia 2015 reuneste din nou sase reprezentanti ai industriilor creative in board-ul de consultanti care se vor ocupa de selectia lucrarilor din expozitie – Adrian Soare, Arhitect Partener SYAA, Ovidiu Hrin, graphic designer, Domnica Margescu, director de moda Elle, Maurice Munteanu, editor de moda Elle, Mihai Gurei, Creative Director si Owner Intro si Attila Kim, arhitect.

Cele doua editii trecute au implicat peste 200 de designeri romani si au prezentat peste 500 de lucrari. Gazda expozitiei centrale din primul an a fost Palatul Stirbei, iar in cel de-al doilea an Palatul Camerei de Comert. Pe langa locatia principala, pe parcursul Romanian Design Week au avut loc si evenimente colaterale. Iar daca in 2013 au existat 38 de locatii secundare, in 2014 numarul acestora s-a dublat.

Romanian Design Week, eveniment anual care promoveaza designul romanesc contemporan, este primul proiect dedicat in intregime designului romanesc, care se adreseaza atat publicului, cat si profesionistilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion