RO.LAND, primul concept store de design romanesc contemporan

La inceputul lunii noiembrie s-a lansat RO.LAND, primul concept-store din galeria de shopping The Grand Avenue a hotelului J.W. Marriott, care promoveaza produse create de cei mai talentati designeri romani.

RO.LAND, primul concept store de design romanesc contemporan

RO.LAND promoveaza in premiera designul romanesc contemporan: de la bijuterii de autor, din materiale inedite si pietre pretioase, la camasi ce scot din tipar orice tinuta de business, pantofi si genti unicat, pana la piese de mobilier, cosmetice, haine de copii, dar si opere de arta si vinuri romanesti de colectie.

Pentru ca piesele din acest concept-store sunt realizate manual si sunt unicate, ele se gasesc doar in editii limitate.

Scopul proiectului RO.LAND este si de a promova design-ul romanesc contemporan in afara tarii, in randul strainilor care viziteaza Romania si sunt curiosi sa vada ce inseamna un produs local sau isi doresc un suvenir Made in Ro'.

La RO.LAND expun nume precum Patzaikin, Gabriel Geller, David Sandu, Andreea Tavitian, Living en bermudas, Bone jewellery, Wolf 25, Mihaela Zvinca, care? Cutare!, 2Noir, Adelina Ivan, George Neagu, Cristian Samfira, 109, Parlor, Coca Zaboloteanu, Bianca Georgescu, Irina Mihaiu, Silva Artis, Abbit&Bear, Designers for kids si multi altii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion