Ritessens – gama organica pe baza de ulei de argan

Miobio a lansat in exclusivitate in Romani gama de produse organice pe baza de ulei de argan de la Ritessens, care cuprinde pe langa uleiul pur de argan, produse de ingrijire complete a tenului si corpului.

Produsele cosmetice RITESSENS s-au nascut din entuziasmul, pasiunea si dragostea pentru natura si lumea vegetala a farmacistului Chakib Hakimi si a inginerului chimist Claude Lucas. Imbinarea experientei lor a dus la elaborarea unei linii de cosmetice bio bazata pe uleiul de argan – ingredient rar si pretios, supranumit si aurul Marocului.

Uleiul de argan se extrage prin presare la rece din samburii fructului de argan, arbore secular care creste exclusiv in zona de sud-est a Marocului si care actualmente se afla sub protectie UNESCO din cauza pericolului de disparitie. Uleiul folosit de RITESSENS este fabricat artizanal in cadrul cooperativei femeilor marocane, asociatie care face parte dintr-un program cu dublu obiectiv: ameliorarea situatiei socio-economice a femeilor din zonele rurale din Maroc si conservarea arborelui de argan prin gestionarea responsabila a productiei.

Foarte bogat in Omega 6 si vitamina E, uleiul de argan este folosit de secole in remedii naturiste traditionale, in special de catre femeile berbere pentru virtutile sale cosmetice deosebite: regenereaza si hidrateaza tenul si este un anti-rid natural extrem de eficient.

Prin linia sa de cosmetice organice, RITESSENS respecta traditia Marocului prin crearea de produse de o inalta calitate si eficienta.

Produsele RITESSENS poarta 3 certificate de calitate, una dintre ele fiind NaTrue, organizatie internationala non-profit cu standarde de top referitoare la calitate si integritate. RITESSENS este primul brand francez care poarta certificarea NaTrue.

Produsele cosmetice RITESSENS sunt adaptate tuturor tipurilor de ten si poarta garantia organica:

Puritate: formule naturale cu peste 98% ingrediente naturale, materii prime pretioase provenind din procesarea organica aprobata a substantelor naturale.
Transparenta totala in procesul de fabricatie, de la materiile prime pana la produsul finit.
Eficacitate: o sinergie perfecta intre calitatile materiilor prime si know-how aplicat.
Etica: respect atat fata de mediu inconjurator cat si pentru om. Fara teste pe animale.

Calitate:

  • Fara parfum de sinteza, fara coloranti artificiali
  • Fara conservanti artificiali (Parabeni, Phenoxyethanol, DMDM, Glycol, EDTA)
  • Fara derivati petrochimici (parafina, silicon, PEG), fara ftalati, fara OMG
  • Formule biodegradabile
  • Fara ingrediente de origine animala. Fara teste pe animale
  • Ambalaje reciclabile
     
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty