Rihanna vrea sa ajute victime

Rihanna a vorbit deschis despre atacul fostului ei prieten Chris Brown, in februarie, recunoscand ca a fost uimita de atentia pe care incidentul la primit, iar acum si-ar dori sa ajute victime ale abuzului domestic.

Rihanna vrea sa ajute victime

In ciuda oribilului atac si a publicitatii exagerate, cantareata in varsta de 21 de ani incearca sa fie pozitiva si isi doreste sa fie un model pentru alte femei care au trecut prin momente similare. Ea a afirmat: "Singurul lucru pozitiv care a iesit din aceasta situatie, este faptul ca lumea a avut ce invata din cazul meu". " Violenta domestica este unul din acele lucruri pe care o femeie il ascunde pentru ca il considera rusinoas. Povestea mea a fost difuzata peste tot in lume, iar ei au urmarit fiecare pas al videcarii mele."
Chris a atacat-o pe Rihanna in masina sa, in drumul de la petrecerea ce a urmat dupa premiile Grammy, lovind-o de repetate ori cu pumnul in fata si muscand-o de brate. A pledat vinovat, iar in august a fost condamnat la 6 luni de munca in folosul comunitatii, 12 luni de consiliere pentru violenta domestica si restrictie de a nu se apropia mai mult de 100 de metri de Rihanna timp de 5 ani.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people