Revista Avantaje a acordat Premiile „Femeia Anului 2010”

Revista Avantaje, in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania, a desemnat castigatoarele celei de-a treisprezecea editii a premiilor Femeia Anului.

Revista Avantaje a acordat Premiile „Femeia Anului 2010”

In acest an s-au acordat opt premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2010 pentru urmatoarele categorii: Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Stiinta, Implicare si Responsabilitate Sociala, Promovarea si Apararea Drepturilor Categoriilor Defavorizate si Initiativa in Sprijinul Semenilor.

Cele opt premii de excelenta ale acestei editii sunt:

  • Promovarea si Apararea Drepturilor CopiluluiProf. dr. Margit Serban, sefa Centrului de Transplant Medular din cadrul Clinicii de Oncopediatrie a Spitalului de Copii Louis Turcanu, Timisoara, aceasta clinica fiind construita si dotata aproape in intregime prin efortul echipei pe care o coordoneaza. Acum lucreaza la crearea unui centru de excelenta unde sa poata trata gratuit si la standarde europene copiii bolnavi de leucemie.
  • Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii Eleonora Pokola, din Cluj Napoca, inginer chimist, divortata, mama a doi copii, pentru curajul de a scrie o carte in care isi marturiseste propria experienta legata de iesirea din iadul violentei domestice.
  • Implicare si Responsabilitate SocialaCristina Nichita, pentru activitatea de constientizare asupra problemelor copiilor cu autism in zona Iasi, in calitate de membra de onoare si sustinatoare a filialei iesene a Asociatiei Nationale pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania.
  • Stiinta Raluca van Staden, cercetatoare in cadrul Laboratorului de Electrochimie si Tehnologie Analitica de Proces, filiala din Bucuresti a Institutului de Electrochimie si Materie Condensata din Timisoara, distinsa cu Premiul special al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala pentru crearea unui senzor care detecteaza cancerul intr-o faza incipienta.
  • Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare Elena Stoica, profesoara de desen si coordonatoare a cercului de pictura “Culoare si Vis”, din cadrul Scolii Generale din satul Corbeni, judetul Arges, locul in care anual se formeaza mici artisti ale caror lucrari sunt recunoscute si premiate pe toate continentele lumii.
  • Apararea si Promovarea Drepturilor Categoriilor DefavorizateTeo Zabava (Agentia Active Watch) si Ionela Tudor (Fundatia Motivation), pentru initiativa de a promova abilitatile persoanelor cu dizabilitati, prin organizarea anuala a Galei Premiilor Persoanelor cu Dizabilitati.
  • Initiativa in Sprijinul SemenilorMioara Iacob (foto), pentru activitatea caritabila sustinuta la Salonul de Piane din Bacau, unde elevii de la Liceul de Arta din oras pot exersa gratuit la instrumentele din acest salon, si pentru concertele umanitare pe care le ofera in Parcul Catedralei din Bacau, in fiecare sezon. Aceasta initiativa a fost semnalata redactiei de catre o cititoare a revistei Avantaje, care a votat-o pentru Premiul Initiativa in Sprijinul Semenilor, categorie la care primim propuneri de la cititoare si forumistele de pe avantaje.ro.

Evenimentul a fost transmis live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Digi Net, furnizat de compania RCS – RDS.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii. Avantaje sprijina Campania Respectului pentru Femei, demarata de Avon impotriva violentei domestice din Romania.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle