Remodeleaza-ti silueta cu Aloe Slim Day & Night

Iti propunem sa renunti la dietele draconice cu efect de yoyo si sa optezi pentru kilograme pierdute cu ajutorul Aloe Slim Day & Night, un pachet complet care iti remodeleaza silueta 24 din 24 de ore.

Remodeleaza-ti silueta cu Aloe Slim Day & Night

Formula de slabit Aloe Slim Day & Night este bazata pe ingrediente active naturale si extracte din plante combinate cu beneficul gel de Aloe Vera, elixirul tineretii dupa cum mai este cunoscut. Unicitatea si inovatia produsului este datorata substantelor active prezente, al caror efect se manifesta pe parcursul a 24 de ore prin stimularea metabolismului si eliberarea energiei pe timpul zilei, atunci cand suntem suprasolicitati de activitatile zilnice; iar in timpul noptii prin utilizarea energiei rezultate in urma arderii grasimilor din tesutul adipos si regenerea celulelor corpului.

“In Romania unul din patru romani este obez, iar fiecare al doilea roman este supraponderal, potrivit Institutului Roman de Diabet, Nutritie si Boli Infectioase. Obezitatea este o stare care se auto-intretine, perpetuand si agravand cauzele. Pentru a intrerupe acest cerc vicios, cercetatorii de la Zuccari, renumita companie italiana au creat aceste doua remedii naturale care ajuta organismul sa-si revina la starea sa normala de greutate si functionare, fara a-l stresa sau a-l supune unor tratamente drastice”, a explicat dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competente in apifitoterapie, reprezentant Euronet, importator exclusiv pentru produsele Zuccari.

Aloe Slim Day asigura o maxima eficienta si o modalitate naturala de slabire prin inhibarea absorbţiei si formarii depozitelor de grasimi in organism, stimuleaza procesele de ardere a grasimilor, crescand nivelul energetic al organismului, il echilibreaza emotional si combate bulimia pe fond de stres. Substantele active continute sunt Aloe Vera, Xellex, Satiereal, Chitosan, Cassia Nomame, Rhodiola Rosea, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6.

Aloe Slim Night este un remediu natural care previne efectele negative ale stresului, fiind alcatuit dupa o formula unica, ce permite mentinerea valorilor normale ale cortizolului (hormonul de stres), scade apetitul si consumul de dulciuri. De asemenea stimuleaza secretia hormonului somatotrop, un hormon de crestere, care la adult are un rol important in activitatile metabolice, fiind secretat pe timpul noptii, cand stimuleaza arderea grasimilor si producerea de energie necesara pentru cresterea si reinoirea tesuturilor. Contine: Aloe Vera, Citrin-K, Ficusphen, Teanina, Colagen Hidrolizat, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6.

Este suficienta administrarea zilnica a 25 ml Aloe Slim Day inainte de masa principala (fie ca este micul dejun sau pranzul) si alte 25 ml Aloe Slim Night inainte de culcare. Cele doua flacoane Aloe Slim Day & Night asigura necesarul pentru 20 de zile, iar pentru ca metabolismul sa se obisnuiasca cu noul ritm sunt recomandate cel putin 2 luni de administrare. Pretul recomandat pentru cele doua flacoane este de 199 lei si se pot gasi in reteaua Plafar si farmaciile Dona.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet