Reincep cursurile interactive Universul DallesGO

Au inceput inscrierile la cea de-a cincea editie a cursurilor Universul DallesGO, cea mai atractiva platforma de cursuri after work din domeniul industriilor creative.

Reincep cursurile interactive Universul DallesGO

Persoanele interesate sa-si transforme pasiunile in hobby-uri si cele care vor sa isi accelereze formarea profesionala descopera la Universul DallesGO o comunitate dinamica de young professionals ce incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala si rezerva oportunitati de networking si de promovare a talentelor.

Noua generatie de cursanti este asteptata intr-o locatie noua, adaptata nevoilor fiecarui curs. Din noiembrie, adresa la care vor avea loc cursurile after work este: str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. 2, in inima Bucurestiului, zona Cismigiu – Teatrul Mic.

Noutatea pe care proiectului Universul DallesGO o aduce in peisajul cultural bucurestean consta in intrunirea mai multor conditii de excelenta care ajuta cursantii sa traiasca o experienta unica la intalnirea cu pasiunea lor. Cursurile se diferentiaza prin selectarea unor profesionisti de o conduita morala ireprosabila, dornici sa impartaseasca experienta si know-how-ul lor cu noile generatii.

Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii. Inscrierile se pot face pana la data de 30 noiembrie, de luni pana vineri, intre orele 10:00-19:00, la noul sediu. Pentru detalii accesati site-ul www.dallesgo.ro.

Cursurile Universul DallesGO disponibile sunt: Dezvoltare personala, Stilism&tendinte in moda, modul Incepatori si Avansati, Hairstyling, Make-up, modul Incepatori si Avansati, Fotografie, Incepatori si Avansati, Design interior, Relatii publice, Advertising.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle