Rachel Weisz este noua ambasadoare L’oreal Paris

Rachel Weisz a semnat contractul oficial cu L’Oreal Paris. Din acest moment, ea face parte din lista ambasadoarelor care sustin promovarea produselor L’Oreal Paris.

 

Rachel Weisz este noua ambasadoare L’oreal Paris

"Sunt onorata sa fiu ambasador L’oreal Paris si sa reprezint acest brand care pune pret atat pe frumusete cat si pe diversitate" a marturisit Rachel Weisz. "Sunt mandra sa sustin misiunea L’oreal Paris de a sprijini dorintele si nevoile femeilor din intreaga lume."

" O femeie realizata, inteligenta si pasionata, o actrita nemaipomenita si mama a unei familii moderne, Rachel Weisz combina toate aceste roluri si caracteristici importante cu mult talent si generozitate." a declarat Cyril Chapuy, presedinte L’oreal Global Brand.

"Frumusetea ei captivanta, sarmul natural si caracterul sau sunt doar cateva din lucrurile care ne-au sedus. Intruchipeaza cu desavarsire valorile brandului."

Cu o serie de proiecte in teatru cat si in film, Rachel Weisz si-a dezvaluit talentul in cursul carierei sale castigand un premiu Golden Globe si SAG pentru rolul sau din The Constant Gardener bazat de nuvela lui John le Carre.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty