PurplePassion de la Bosch pentru o coafura impecabila

Cu un design feminin, de culoare vintage roz, si decoratiuni, gama PurplePassion se adreseaza femeii moderne, elegante, independente si foarte ocupate, careia ii place sa fie mereu aranjata si gata de a fi in centrul atentiei.

PurplePassion de la Bosch pentru o coafura impecabila

Gama PurplePassion de la Bosch este formata dintr-un uscator de par, o perie de coafat cu aer cald si o placa de intins parul.

Uscatorul de par PurplePassion (99 lei)

Cei 1800 de W ai uscatorului de par Bosch fac totul pentru un look perfect si funcţioneaza silentios. Doua comutatoare glisante separate, pentru viteza si temperatura, se adapteaza dorintelor individuale de styling. Uscatorul de par cu design de culoare roz vintage si decoratiuni este usor de curatat datorita grilajului detasabil de admisie a aerului. Acesta este dotat cu o duza pentru coafat, styling si modelare si un diffuser special pentru volum.

Placa de intins parul PurplePassion (125 lei)

Cu ajutorul placii de intins parul PurplePassion de la Bosch se pot realiza usor si protectiv cele mai noi coafuri. Designul sau ingust permite chiar si intinderea parului scurt. Mai mult, placile de incalzire cu suprafata ceramica ale acestui aparat trateaza parul cu delicatete. Printre avantajele placii de par se numara designul feminin, comutatorul pornit/oprit cu indicator de control luminos, temperatura maxima de 200ºC si timpul scurt de incalzire: 60 de secunde.

Peria de coafat cu aer cald PurplePassion (128 lei)

Peria mare aduce mai mult volum oricarui look, iar peria mai mica, cu peri naturali ofera fiecarei coafuri stralucire si farmec misterios. Tasta separata Cool, pentru fixarea coafurii, asigura pastrarea buclelor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty