Programul „Zambet pentru viitor”, sustinut de Danone Romania

Compania Danone si Asociatia "Little People"» doresc sa evidentieze importanta depistarii la timp a cancerului infantil prin proiectul "Zambet pentru Viitor", ce se desfasoara deja de patru ani, avand ca efect cresterea sanselor de vindecare a cancerului la copil.

Programul „Zambet pentru viitor”, sustinut de Danone Romania

De aceea, trebuie depuse toate eforturile pentru informarea cat mai completa, nu doar a cadrelor medicale, ci si a parintilor astfel incat cancerul sa fie depistat in stadii incipiente.

Noua campanie de informare menita sa educe publicul larg are un mesaj puternic si optimist : "Diagnosticat la timp, cancerul la copil se poate vindeca!" si foloseste elemente grafice optimiste, crampeie din desene ale copilariei si din povestile in care Binele invinge Raul.

"Povestea continua" este mesajul expozitiei foto realizata de fotograful Alex Galmeanu care surprinde optimismul si puterea cu care copii de pe sectiile de oncopediatrie lupta cu boala si felul in care veselia si inocenta copilariei invadeaza saloanele spitalelor.

Expozitia foto „Povestea continua” semnata Alex Galmeanu va fi disponibila pentru public in perioada 24 octombrie – 3 noiembrie in holul Teatrului Nottara (Bd Gh Magheru nr 20, Bucuresti).

Camelia Costache
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle