Produsul natural SystemWell de la Secom

O imunitate puternica este o prioritate de zi cu zi. Mai ales acum, in sezonul de toamna - iarna, cand organismul depune mai multe eforturi pentru a se adapta la schimbarile de sezon.

Produsul natural SystemWell de la Secom

Insa sistemul imunitar este mai complex decat ne-am imaginat, actionand pentru protectia noastra pe sapte planuri diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. SystemWell de la Secom se adreseaza fiecareia dintre cele sapte componente ale imunitatii, mentinandu-le la un nivel optim de functionare pentru ca tu sa te bucuri de energie si vitalitate pe toata durata anului.

Sistemul imunitar al organismului este alcatuit din sapte subsisteme distincte, care interactioneaza in permanenta: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. Natura, prin SystemWell de la Secom, iti ofera un intreg arsenal de nutrienti necesari pentru a intari toate aceste sapte aspecte ale imunitatii.

Avantajele produsului natural SystemWell
 Intareste toate cele 7 componente ale sistemului imunitar: circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular si digestiv.

  • Formula complexa cu peste 30 de ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice.
  • Ajunge pana la 45 de zile de administrare.
  • Acum cu 33% mai mult in fiecare flacon.

33% CADOU la produsul natural SystemWell®, pentru intarirea sistemului imunitar
In perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2011, primesti 33% CADOU la achizitionarea produsului natural SystemWell. Fiecare flacon contine acum 60 de tablete in loc de 45, la acelasi pret!

Pret recomandat: 51 lei/60 tablete, Telverde: 0800 873 266

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet