Produsele profesionale de make-up Kryolan, acum in Romania

TopLine a adus in Romania produsele profesionale de make-up Kryolan, brand recunoscut ca sponsor oficial al evenimentului Miss Universe USA in ultimii ani.

De peste sase decenii, Kryolan Professional Make-up este specialistul nr. 1 in produse profesionale de make-up pentru teatru, film si televiziune pe plan global.

O gama ce include peste 16.000 de produse in 750 de nuante promite sa satisfaca orice dorinta a unui make up martist, Kryolan devenind brandul global in domeniul machiajului profesional, cu produse distribuite in peste 70 de tari din intreaga lume .

Machiajul de zi cu zi, care ne este atat de familiar, difera considerabil de machiajul profesional. De pilda, machiajul pentru teatru trebuie sa permita actorului sa para credibil si realist sub luminile reflectoarelor, in rolul pe care il joaca.

In urma stranselor colaborari cu diversi profesionisti in domeniu, Kryolan a reusit sa creeze o gama cuprinzatoare de culori care satisface aceste asteptari.

Deseori, respectivele culori pot parea nenaturale in conditii din afara scenei, dar sub efectul luminii reflectoarelor, acestea confera spectatorilor iluzia dorita. Camerele de filmat inregistreaza culorile altfel decat le percepe ochiul uman. Prin urmare, este necesara o gama variata de nuante pentru piele, produse in concordanta cu tehnologia camerei.

Kryolan este constient de dificultatile pe care un make-up artist le intampina si, de aceea, pentru a asigura o mai buna continuitate in ceea ce priveste nuantele create a implementat tehnologii stiintifice in laboratoarele sale, lucru rar in domeniul cosmeticii.

In prezent, la Kryolan majoritatea nuantelor pentru piele sunt controlate cu ajutorul unui spectrometru foto: un aparat care masoara culorile cu deosebita acuratete. Valorile obtinute sunt analizate prin intermediul unui software special creat in acest scop.

O putere mare de acoperire este esentiala atunci cand vine vorba de machiajul pentru teatru – insa fara ca produsul sa trebuiasca sa fie aplicat intr-un strat foarte gros. Kryolan satisface aceste asteptari folosind pigmenti fini de pamant.

Kryolan este specialistul No.1 cand vine vorba de efecte speciale si body painting.

De asemenea produsele Kryolan pot fi utilizate in make-up-ul de zi cu zi pentru un look desavarsit.

Pe scena, pe platourile de filmare, in studiourile de televiziune si la sedintele foto: oricand este necesar un make-up profesional sunt utilizate produsele KRYOLAN. Specialistii in tratamente cosmetice au descoperit beneficiile considerabile ale produselor de make-up profesional pentru ei insisi si pentru clientela lor.

Toti profesionistii sunt impresionati de diversitatea produselor KRYOLAN, de varietatea nuantelor si de contributia minunata adusa de acestea lumii artistice.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty