Azi are loc botezul Printului George

Nasii de botez ai printului au fost dezvaluiti in ajunul botezului, care va avea loc chiar azi. Printre acestia se numara verisoara Printului William, Zara Tindall, dar si una dintre prietenele apropiate ale Printesei Diana, Julie Samuel.

Azi are loc botezul Printului George

La slujba vor participa doar nasii de botez, parintii micutului, Regina si Ducele de Edinburgh, Printul de Wales, Ducesa de Cornwall si Printul Harry, dar si parintii lui Catherine si fratii ei, James si Pippa.

Onoarea de a fi nasi a mai fost acordata si lui Oliver Baker, fost coleg al Ducesei si al Ducelui la Universitatea St. Andrews, Emiliei Jardine Paterson, colega cu Ducesa la Marlborough College, lui Earl Hugh Grosvenor, fiu al Ducelui de Westminster, lui Jamie Lowther-Pinkerton, secretarul personal al Ducelui si al Ducesei, dar si lui William van Cutsen, un prieten de-al lui William din copilarie.

Slujba va avea loc in Capela Regala din Palatul St. James, iar apa in care va fi crestinat micutul print va fi adusa din Raul Iordan. Printul George va purta o creatie facuta de Angela Kelly, croitoreasa Reginei, iar dupa slujba, Printul de Wales si Ducesa de CornWall vor gazdui o mica intalnire in Clarence House.

Silvana Dulama

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people